Motorrijles

LENTE ACTIE ! Geldig t/m 31 mei 2023

PROEFLES 1,5 UUR VOOR SLECHTS € 50,00 !

Dit is het juiste moment om te beginnen, zodat je straks heerlijk kan gaan toeren !

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN JE EERSTE MOTORRIJLES?
Je krijgt een warm welkom met koffie ☕ De instructeur legt je de basishandelingen uit en daarna ga je al meteen zelf ervaren hoe fijn het is om zelf motor te rijden. Na de les krijg je advies van de instructeur wat waarschijnlijk het aantal te verwachten rijlessen zullen zijn. Het is vrijblijvend en verplicht je tot niets ! Voor slechts 50,00 euro kan je 1,5 uur ervaren hoe het is om de vrijheid te voelen op de motor. Je hoeft nog geen beslissing te maken of je wel of niet wilt doorstarten.

Aanmelden voor de proefles kan via het contactformulier bij ons op de website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Het kan ook telefonisch. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0481-354503. Na 17 uur is dit nummer bereikbaar via whatsapp!
We hopen je snel te zien voor je eerste motorrijles !
Team rijschool Westeraam
Hieronder laten we je een schema zien vanaf welke leeftijd je al mag starten met motorrijlessen:

Je motor rijbewijs halen in Arnhem en omstreken

Voor velen is het een droom om een motor rijbewijs te halen, maar wij kunnen ervoor zorgen dat je droom werkelijkheid wordt. Bij onze rijschool is het namelijk mogelijk om je motor rijbewijs te halen.

Het A2-rijbewijs

Je kunt bij ons terecht voor je motor rijbewijs wanneer je twintig bent. Dit betekent ook dat je meteen op een A2 motor zal gaan lessen. Wij zullen er ook voor zorgen dat je alle vaardigheden krijgt die je nodig hebt. De lessen van ons zullen natuurlijk uitermate kwalitatief zijn zodat je ook zeker weet dat je zult slagen. Je kunt ook aan ons slagingspercentage zien dat de lessen werken.

Contact/Inschrijf formulierVoornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Geboortedatum
Geboorteplaats
Geslacht
Rijbewijs halen voor?
Opmerking