Motorrijles

Wil je de vrijheid van het motorrijden proeven? Dan is dit het juiste moment om je proefles in te plannen, zodat je straks heerlijk kan gaan toeren !

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN JE EERSTE MOTORRIJLES?
Je krijgt een warm welkom met koffie ☕ De instructeur legt je de basishandelingen uit en daarna ga je al meteen zelf ervaren hoe fijn het is om zelf motor te rijden. Na de les krijg je advies van de instructeur wat waarschijnlijk het aantal te verwachten rijlessen zullen zijn. De eerste rijles is vrijblijvend (maar niet gratis)

Aanmelden voor de proefles kan via het contactformulier bij ons op de website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Het kan ook telefonisch. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0481-354503. Na 17 uur is dit nummer bereikbaar via whatsapp!
We hopen je snel te zien voor je eerste motorrijles !
Team rijschool Westeraam
Hieronder laten we je een schema zien vanaf welke leeftijd je al mag starten met motorrijlessen:

Je motor rijbewijs halen in Arnhem en omstreken

Voor velen is het een droom om een motor rijbewijs te halen, maar wij kunnen ervoor zorgen dat je droom werkelijkheid wordt. Bij onze rijschool is het namelijk mogelijk om je motor rijbewijs te halen.

Het A2-rijbewijs

Je kunt bij ons terecht voor je motor rijbewijs wanneer je twintig bent. Dit betekent ook dat je meteen op een A2 motor zal gaan lessen. Wij zullen er ook voor zorgen dat je alle vaardigheden krijgt die je nodig hebt. De lessen van ons zullen natuurlijk uitermate kwalitatief zijn zodat je ook zeker weet dat je zult slagen. Je kunt ook aan ons slagingspercentage zien dat de lessen werken.

De voordelen van motorrijles

Als je net klaar bent met je autorijbewijs of je hebt besloten om je motorrijbewijs te halen, dan is het een goed idee om motorrijles te nemen. Motorrijles is een goede manier om te leren hoe je veilig en verantwoordelijk op een motor kunt rijden. Maar dat is niet het enige voordeel. Hieronder staan nog meer voordelen van motorrijles.

De juiste techniek

Met motorrijles Arnhem leer je de juiste techniek om op een motor te rijden. De instructeur kan je helpen om de juiste technieken te ontwikkelen, zodat je snel en veilig kunt rijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een juiste manier uitwijkt, hoe je rustig moet remmen en hoe je correct een bocht neemt.

Verkeersregels

Als je motorrijles neemt, leer je ook de verkeersregels. Je instructeur zal je uitleggen wat je wel en niet mag doen op de weg. Hierdoor kun je je bewust zijn van de verkeersregels en kun je deze handhaven.

Vertrouwen

Door motorrijles te nemen, krijg je meer vertrouwen in je rijvaardigheid. Als je net begint, voel je je misschien onzeker over hoe je op een motor moet rijden. Je rijlessen kunnen je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je met meer zelfvertrouwen op de weg kunt rijden.

Contact/Inschrijf formulierVoornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Geboortedatum
Geboorteplaats
Geslacht
Rijbewijs halen voor?
Opmerking