Motorrijles

Motorrijles Arnhem, Elst en omstreken.

Vanaf 20 jaar kun je bij onze rijschool beginnen met motorrijlessen op een A2 motor. Het motorrijbewijs is er in meerdere categorieën. Hieronder staat alles overzichtelijk beschreven in een schema:

Je motor rijbewijs halen in Arnhem en omstreken

Voor velen is het natuurlijk een droom om je motor rijbewijs te halen, maar wij kunnen ervoor zorgen dat je droom werkelijkheid wordt. Bij ons is het namelijk mogelijk om je motor rijbewijs te halen. We zijn ook actief in een grote regio. Je kunt bij ons het motor rijbewijs halen wanneer je in Arnhem woont, maar ook wanneer je bijvoorbeeld in Elst of omstreken woont. Het moet natuurlijk voor iedereen in de regio beschikbaar zijn. Bovendien kunnen we je ook helpen bij elk motor rijbewijs. Als je interesse hier ligt weet je dat je niet meteen op alle motoren mag rijden, maar dat je dit vanaf verschillende leeftijden pas kunt doen. Dit is om te voorkomen dat een onervaren bestuurder meteen op een veel te snelle of zware motor komt te zitten.

Het A2-rijbewijs

Je kunt bij ons terecht voor je motor rijbewijs in Heteren wanneer je twintig bent. Dit betekent ook dat je meteen op een A2 motor zal gaan lessen. Dit is een iets zwaardere motor dan de A1 motor en mag je ook pas vanaf je twintigste op rijden. Wij zullen er ook voor zorgen dat je alle vaardigheden krijgt die je nodig hebt. De lessen van ons zullen natuurlijk uitermate kwalitatief zijn zodat je ook zeker weet dat je zult slagen. Je kunt ook aan ons slagingspercentage zien dat de lessen werken. Natuurlijk kun je het A2-rijbewijs niet alleen halen in Heteren, maar je kunt ook het motor rijbewijs halen in Valburg of het motor rijbewijs halen in Zetten. We zijn namelijk actief in heel deze regio.

Het volledige rijbewijs

Mocht je al 24 zijn dan kun je ook direct voor het A-rijbewijs gaan. Hiermee mag je dan op elke motor gaan rijden zonder erover te hoeven denken of je wel op de motor mag rijden. Dit zal allemaal ook op dezelfde manier gaan, maar zul je alleen ook zien dat de motor krachtiger is. Mocht je dus op zoek zijn naar een plek waar jij je motor rijbewijs in Haalderen of je motor rijbewijs in Bemmel kan halen dan ben je bij ons aan het goede adres.

Maak vandaag nog je afspraak

Je kunt bij ons dus terecht voor motorrijlessen zodat jij je motor rijbewijs kan halen. Het maakt ook niet uit of je het motor rijbewijs in Huissen wil halen of je motor rijbewijs in Herveld wil halen. Nogmaals wij zijn actief in deze hele regio. Is jouw dorp of stad niet genoemd? Dan kun je altijd contact opnemen om te kijken of we ook bij jou komen. Het examen zal altijd bij het CBR zijn, maar wanneer je bij ons hebt gelest zal dit ook geen enkel probleem zijn en haal je het in een keer!

Contact/Inschrijf formulierVoornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Geboortedatum
Geboorteplaats
Geslacht
Rijbewijs halen voor?
Opmerking