Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Onze rijschool bestaat al meer dan 25 jaar.

Wij zijn een hecht team dat intensief met elkaar samenwerkt. Onze rijinstructeurs:

Harriet, Charl, Marieke, Brenda, Susanne, Salie, Robbin, Osman, Michael, Maarten, Ignace, Arjan en Ferry.

Wij houden kantoor op de Industrieweg Oost 1B in Elst. Op maandag, dinsdag en donderdag is Lisette tijdens kantooruren aanwezig. Je kan dan altijd even binnen lopen wanneer je informatie wenst over 1 van onze opleidingen.
Wij beschikken over een professionele klantenservice, die zowel de instructeurs als ook de leerlingen ondersteunt. Er kan altijd gebeld of gewhatsappt worden naar telefoonnummer 0481-354503.

Door onze wijze van lesgeven, leer je op een leuke en veilige manier autorijden. Je kunt bij ons zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. Iedere leerling krijgt bij ons een rijopleiding op maat aangeboden. De rijlessen worden afgestemd op jouw eigen niveau.

Wij kunnen je de garantie geven dat je een hoogstaande opleiding aangeboden krijgt, omdat onze rijinstructeurs jarenlange ervaring hebben. Ook hebben wij een het hoogste slagingspercentage van de regio dat is terug te vinden op de website van het CBR: rijschoolgegevens.nl. Dit alles kunnen wij je aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs! (zie hiervoor onze pakketten) Wij verwijzen je hierbij ook graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam om ervaringen van andere leerlingen te lezen die bij ons zijn geslaagd..


Wij zijn aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB) en Stichting Rijschool Belangen (SRB).
Wanneer je meer wilt weten, stuur gerust een contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Groeten Team Rijschool Westeraam

audi voor de deur met bloemen
shadow

"Mond tot Mond reclame is onze referentie"

shadow
wiezijnwij_foto2
shadow

Waar geven wij rijles?

Wij geven rijles in #Elst, maar ook #Arnhem #Huissen #Bemmel #Angeren #Gendt #Haalderen #Valburg en #Driel . Mocht je uit een andere woonplaats komen dan bieden we altijd de mogelijkheid lessen te starten en te eindigen op een centraal punt.
Wij verwijzen je hierbij graag naar ons Gastenboek en Facebook pagina: Rijschool Westeraam voor ervaringen van andere leerlingen. Bij Rijschool Westeraam krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden. Bij ons worden de rijlessen afgestemd op jouw eigen niveau. Niet alleen het behalen van het rijbewijs staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook dat je veilig en verantwoord leert autorijden.