Tarieven

HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE IN ELST EN OMGEVING!
Wij hebben het hoogste slagingspercentage van Elst en omgeving! Dit is ook te zien op de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheden (CBR) : rijschoolgegevens.nl. In ons Gastenboek kun je lezen hoe de geslaagde leerlingen de rijlessen bij ons hebben ervaren. Mond tot mond reclame is onze referentie ! Naast een hoog slagingspercentage, leuke, leerzame, vakkundige rijlessen, meer dan 20 jaar rijinstructie ervaring en specialisme in het geven van rijlessen aan leerlingen met rijangst, faalangst, autisme en/of adhd, bieden wij zeer voordelige lespakketten aan ! Zie hieronder de tabellen voor meer informatie.

ZELF ONLINE JE RIJLESSEN INPLANNEN
Via onze rijlesplanner kun je zelf online je rijlessen inplannen bij al onze rijinstructeurs:
Harriet, Robbin, Salie, Marieke, Susanne, Osman, Arjan, Charl, Maarten, Ignace en Brenda. Je kunt bij 1 vaste of bij verschillende instructeurs lessen.

GRATIS THEORIELES
Iedere woensdagavond is er theorieles van 19.00 uur tot 21.00 uur op ons kantoor aan de Industrieweg Oost 1a in Elst (tegenover de Gamma) Bij afname van een lespakket heb je recht op een AANTAL WOENSDAGAVONDEN GRATIS THEORIELES . Dit sluit perfect aan met de I-theorie (online theorieboek met heel veel examenvragen) dat bij al onze pakketten is inbegrepen!

VOORDELIGE LESPAKKETTEN
Na de eerste gereden rijles bekijkt de instructeur welk pakket het beste bij jou past en geeft hierover advies. Mocht je na het behalen van je rijbewijs nog lesuren over hebben, dan krijg je dit vanzelfsprekend terugbetaald! Wij geven altijd rijlessen van 90 minuten, want dat blijkt het meest efficiënt, zo haal je namelijk het maximale uit je rijles en voorkom je taxi rijden!

We zien graag je contactformulier tegemoet en zullen daarna z.s.m.contact met je opnemen !Accounts

Free Trial

Free Trial

Projects

Projects

Pakket 1

€ 1525

25 uur

Praktijk
Examen
CBR

I-THEORIE

2 uur
* Gratis *
Klassikale
theorieles

Uw voordeel
€ 70,00

Pakket 2

€ 1765

30 uur

Praktijk
Examen
CBR

I-THEORIE

4 uur
* Gratis *
Klassikale
theorieles

Uw voordeel
€ 100,00

Pakket 3

€1957

34 uur

Praktijk
Examen
CBR

I-THEORIE

6 uur
* Gratis *
Klassikale
Theorieles

Uw voordeel
€ 128,00

meest gekozen!!

Pakket 4

€ 2245

40 uur

Praktijk
Examen
CBR

I-THEORIE
&
Gratis
Theorieboek

6 uur
* Gratis *
Klassikale
Theorieles

Uw voordeel
€ 155,00