Scooter tarieven

Scooter / bromfiets rijles

Theorie- en praktijkexamen
Om in het bezit te komen van je bromfietsrijbewijs moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Theorie-examen mag je doen vanaf de leeftijd van 15½ jaar. Vanaf 16 jaar mag je praktijkexamen doen.

4 uur lessen en dezelfde dag Examen !
De lessen vinden bij ons 4 uur vooraf tijdens het examen plaats. Het praktijkexamen duurt ongeveer 30 minuten en start vanaf het CBR in Arnhem.

Maximaal 2 leerlingen
Wij hebben er voor gekozen om, in tegenstelling tot veel andere rijscholen, maximaal twee leerlingen tegelijk instructie te geven voor betere instructie en meer veiligheid.

Theorie
Je krijgt bij ons bij afname van een pakket, I-theorie. Dit is een compleet digitaal theorieboek met 25 hoofdstukken en deelexamens. Wanneer je dit helemaal doorlopen hebt, volgen er nog 50 CBR examens. Bij aanmelding krijg je dezelfde dag al een inlogcode hiervoor en je kan dan meteen starten met het leren van de theorie ! Zodra je de theorie behaald hebt, meldt je dit aan ons en we vragen dan meteen het praktijkexamen aan !

Sym Orbit II
We rijden op de nieuwste sportieve, multifunctionele krachtpatser SYM Orbit II Dit is een sportieve, multifunctionele scooter die geschikt is voor iedereen. Deze scooter is betrouwbaar, comfortabel en heeft een uitstekende wegligging. De Orbit II doet voldoet op alle flanken aan de hoge kwaliteitsnormen van SYM. Deze scooters staan garant voor veel rijplezier en het snel onder de knie krijgen van de leerstof. De praktijklessen beginnen vanaf onze rijschool in Elst, Industrieweg Oost 1A.

Onze scooters komen van Wheels2drive Tweewielers!

Voor meer informatie Bel of app naar: 0481-354503.

We hopen je snel te zien !

IMG_1229 (1)Accounts

Free Trial

Projects

Tarieven

Losse lessen

1 uur = 40 euro

Praktijkexamen CBR € 175,00


I-theorie € 65,00

Bromfiets Pakket 2

€ 315,00

4 uur rijles

Praktijkexamen CBR


Bromfiets Pakket 3

€ 375,00

4 uur rijles

Praktijkexamen CBR


I-Theorie